Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
sportribolov Općina bogata vegetacijom u kojoj obitavaju različite vrste divljači, kao i dugogodišnje iskapanje gline, uz rad i trud zaljubljenika u sportski ribolov koji su bare u Cerovlju i Pazinskim Novakima obogatili ribljim fondom, doveli su do toga da se Općina Cerovlje danas može podičiti odličnim uvjetima za sportski lov i ribolov.
sportbicikli

Bajkovit krajolik išaran bijelim seoskim cestama i puteljcima koji se polako pretvaraju u pješačke i biciklističke staze nudi dodatnu ponudu svim onim posjetiteljima koji prirodu žele doživjeti u njenoj punoj veličini.

Prekrasni vidikovci, uključujući i Stari Draguć kao najviši vrh središnje Istre (503m), svaki za sebe pišu svoju povijest, a pogled koji se s njih pruža još nikog nije ostavio ravnodušnim.

sport

U općini se često organiziraju i razni sportski susreti u kojima uglavnom mogu sudjelovati svi koji to žele.

S obzirom da sport i rekreacija nadopunjuju turističku ponudu Općine Cerovlje, želja je u skoroj budućnosti urediti i obilježiti sve pješačke i biciklističke staze, urediti sportsko rekreacijsku zonu te sve ostalo što je potrebno kako bi ponuda bila što bolja i kvalitetnija.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju stranice i korisničkog iskustva. Odluka o tome želite li dopustiti kolačiće ili ne je na Vama. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.